Carwashborstels

Foam touch borstels

Carwashborstels Vlaanderen

De FOAM TOUCH BORSTELS zijn de zachtste krasvrije wasborstels. Ze bestaan uit een zacht materiaal dat heel weinig water opneemt en geen vuil vasthoudt. Ons productiesysteem biedt extra voordelen:

elk flapje FOAM TOUCH is afzonderlijk vervang- en wasbaar

door de haarlengtes van de borstelelementen aan de contouren van de wagens aan te passen, wordt er een optimaal wasresultaat bereikt

kan gemakkelijk op iedere carwash en zelfs op Amerikaanse installaties geplaatst worden

Amerikaanse vilt

Wij kunnen u ècht Amerikaans vilt aanbieden volgens uw eigen wensen voor op alle Amerikaanse installaties zoals:

Belanger

McNeill

Sonnys

Econocraft

Hanna-Sherman

AVW (zelfs met de wave-cut)

Klassieke Polyethyleenborstels

Deze car- en truckwashborstels zijn nog altijd de meest ideale borstels die met heel geringe wasvoorbereiding en lage kostprijs het mooist reinigen in de moeilijkste en diepste hoekjes van de wagens. Door de haarlengtes van de borstelelementen aan de contouren van de wagens aan te passen, wordt er een optimaal wasresultaat bereikt.

Beschikbaar in verschillende kleuren, lengtes en densiteiten. Borstels met een haardikte van 1,1mm kunnen vervangen worden door 0,80mm

Microvel

Microvel is geen vilt, maar een textielverbinding bestaande uit slijtvaste fijne elastische textielvezels. Microvel neemt tijdens het wasproces heel weinig water op waardoor het nauwelijks van gewicht verandert. Microvel heeft een veloursachtige structuur zodat er geen krasvorming mogelijk is en het bovendien een glansverhogend effect heeft. Door de haarlengtes van de borstelelementen aan de contouren van de wagens aan te passen, wordt er een optimaal wasresultaat bereikt.